Juridisch business coach voor ondernemers

LET’S TALK LEGAL

‘Ik help jou als ondernemer LEGALproof te ondernemen, zodat jij in alle rust en bevlogenheid kunt groeien naar the next level’

Als professioneel betrokken jurist en adviseur voor de ondernemende sector ondersteun ik jou als ondernemer op praktische en informele wijze. Zowel bij de start als bij groei van jouw bedrijf. Ik zorg ervoor dat jouw zaken juridisch op orde zijn. Zodat jij  rust, inzicht, kwaliteit en zekerheid hebt. DSG Legal adviseert vanuit bevlogenheid en professionaliteit, omdat ik het mijn missie vind om ondernemers te helpen een goede onderneming op te richten. 

WHEN LEGAL MEETS BUSINESS
Je wilt een totaalpakket en ook maatwerk gericht op jouw onderneming, een soort bedrijfsjurist op afstand. Iemand die echt de tijd voor jou neemt en niet alleen de juridische documenten opstelt en controleert, want jouw behoefte is breder dan het juridische deel. Iemand die jouw bedrijf echt kan beoordelen en daarnaast strategisch juridisch ondersteunt, adviseert en coacht. Die meedenkt over organisatieontwikkeling en organisatiestructuur, en wat daarbij komt kijken. Die de focus weet te leggen op aansprakelijkheid en groei van jouw bedrijf. Iemand die jouw uitdaagt het beste in jezelf naar boven te halen. Zodat jij in control bent en kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.

When LEGAL meets business heeft dan voor jou een aantal mooie producten.

JURIDISCHE BEDRIJFSCHECK
Als ambitieus ondernemer heb je de start van je bedrijf succesvol doorlopen en je bent aan het groeien. Maar groeien jouw juridische documenten ook mee met jouw bedrijf. Zijn deze nog wel actueel? Doe dan de juridische bedrijfscheck van DSG Legal. Dan lopen we samen jouw bedrijf door en check ik jouw documenten, beantwoord jouw vragen en geef advies. 

LEGAL STRATEGIEGESPREK
Als juridisch business coach kan ik je helpen bij het beantwoorden van vragen waar je op een gegeven moment als ondernemer tegenaan loopt. Wanneer ga je over van een eenmanszaak naar een BV? Hoe kan je een businessproject in de markt zetten? Hoe creeer je een focus en mindset op winst? Hoe ga je als ondernemer van schaarste naar winst?

DSG Legal kan samen met mij jouw de strategie bepalen. Tijdens deze twee uur durende sessie ga ik doelgericht aan de slag met jouw onderneming.

  • Jij wilt jouw onderneming beschermen
  • Je wilt meer klanten werven
  • Je wilt winst maken
  • Je wilt jouw merk laten groeien
  • Je wilt juridisch in control zijn
  • Je wilt focus hebben
  • Je wilt meer vrijheid

Je kunt vooraf al aangeven waar jij graag de focus op legt. Wat wil je bereiken tijdens dit gesprek.  Ik kijk vooraf al naar je website en social media en de vragen of uitdagingen die je aan mij vooraf voorlegt. Wil je veel zaken bespreken of ter plekke business plannen of ideeën  uitwerken? Dan maak ik daar natuurlijk graag meer tijd voor vrij of we plannen meerdere afspraken in. We overleggen wat het beste werkt voor jouw onderneming, vragen en/of plannen.

PRIVATE LEGAL begeleiding
Wil jij plannen voor jouw onderneming uitwerken. Wil jij een sparringpartner tijdens de groei van jouw onderneming. Of wil je begeleiding bij de start van jouw onderneming. Weet je even niet meer welke keuzes je moet maken. Tijdens een intensieve begeleiding van 3 of 6 maanden gaan we aan de slag met jouw onderneming. Deze PRIVATE LEGAL begeleiding bestaat onder meer uit twee of meer waardevolle 1 op 1 strategiegesprekken,  wekelijks contact over de voortgang, juridisch advies en 2 gratis producten.

Omdat jij het waard bent!

Spreekt het je aan? Vraag dan een vrijblijvend gesprek met mij aan, dan maken wij samen nader kennis en kijken wij wat ik voor jou kan betekenen.