DSG Legal voor startende ondernemers (STARTERS)


Als jurist voor de ondernemende sector help ik jou als startende ondernemer graag op weg.

Ik kan jou advies geven over zaken die bij het starten van een onderneming aan de orde komen. Zoals, welke rechtsvorm kies jij voor jouw onderneming? Welke branchegerelateerde zaken zal je juridische moeten regelen? Heb je een vergunning nodig? Voor welke subsidies kom je in aanmerking? Maar ook, ga jij bijvoorbeeld een overeenkomst met andere partijen aan? Dan heb je heldere en duidelijke contracten nodig. Over al dat soort zaken kan ik jou van goed gedegen advies voorzien.

Verder kan ik voor jou de nodige juridische documenten opstellen zodat jij LEGAL proof van start gaat. Een van de belangrijkste zaken als starter is namelijk dat jij jouw aansprakelijkheid in ieder geval goed geregeld hebt, oftewel beperkt hebt. Zodat jij geen onnodige risico’s loopt, waarvan je het bestaan niet een wist.

Speciaal voor starters heeft DSG Legal daarom een starterspakket waarmee je aan de slag kunt! Omdat DSG Legal begrijpt dat jij wilt ondernemen. Je wilt van start met jouw bedrijf en winst maken.

DSG LEGAL STARTERSPAKKET


Maak nu gebruik van het voordelige starterspakket. Daarvoor krijg je alle juridische documenten die je in het begin van de start met je bedrijf nodig hebt en een gratis (telefonisch) adviesgesprek met mij.

  • Een set algemene voorwaarden op maat
  • Een privacyverklaring + cookieverklaring  (AVG)
  • Een verwerkersovereenkomst (AVG)
  • Een contract
  • Een factuur
  • Een geheimhoudingsverklaring (indien nodig)
  • Een gratis adviesgesprek

Spreekt het je aan?
Neem dan contact met mij op dan maken wij samen nadere kennis en kijken wij of ik wat voor jou kan betekenen.

Meer weten dan alleen Starters? Kijk dan even onder het kopje MKB wat ik voor jou kan betekenen. Of heb je behoefte aan het bespreken van een strategie of plan voor jouw bedrijf, kijken dan bij het kopje Juridisch business coach voor leuke aanbiedingen!