DSG Legal voor startende ondernemers (STARTERS)


Als jurist voor de ondernemende sector help ik jou als startende ondernemer graag op weg.

Voor startend ondernemers heeft DSG Legal een special startersconsult en starterspakket ontwikkelt waarbij juridische aspecten van het ondernemen worden besproken.

Als startend ondernemer is het belangrijk dat je kijkt naar een aantal zaken. Zoals welke rechtsvorm kies jij voor jouw onderneming. Het opstellen van algemene voorwaarden en contracten. Welke branchegerelateerde zaken zal je juridische moeten regelen. Heb je een vergunning nodig of kom je in aanmerking voor subsidies. Maar ook of je met andere zakenpartners een samenwerking aangaat en hoe leg je die afspraken juridisch goed vast, zodat je geen onnodige risico’s loopt waarvan je het bestaan niet eens wist.

DSG Legal bespreekt al deze zaken met jou tijdens een startersconsult. Ook kun je natuurlijk al jouw vragen aan mij stellen.

DSG LEGAL STARTERSPAKKET


Maak nu gebruik van het voordelige starterspakket voor maar € 500,- ex BTW. Daarvoor krijg je alle juridische documenten die je in het begin van de start met je bedrijf nodig hebt en een gratis (telefonisch) adviesgesprek met mij.

  • Een set algemene voorwaarden op maat
  • Een privacyverklaring + cookieverklaring  (AVG)
  • Een verwerkersovereenkomst (AVG)
  • Een contract
  • Een factuur
  • Een geheimhoudingsverklaring (indien nodig)
  • Een gratis adviesgesprek

Spreekt het je aan?
Neem dan contact met mij op dan maken wij samen nadere kennis en kijken wij of ik wat voor jou kan betekenen.

Tarieven
Omdat DSG Legal het belangrijk vindt jou als start-up op weg te helpen biedt DSG Legal het aantrekkelijke uurtarief van € 105,- ex BTW aan. Voor spoedklussen kan het uurtarief worden verhoogd.

Meer weten dan alleen Starters? Kijk dan even onder het kopje MKB wat ik voor jou kan betekenen. Of heb je behoefte aan het bespreken van een strategie of plan voor jouw bedrijf, kijken dan bij het kopje Juridisch business coach voor leuke aanbiedingen!