DSG Legal voor Midden en Klein bedrijf (MKB)

Omdat ik geloof in de waarde van heldere volledige en actuele juridische documenten help ik als jurist voor de ondernemende sector ondernemers LEGAL proof te ondernemen. Zo help ik jou bij de groei van jouw bedrijf.

Vaak krijg ik de vraag ‘Debby….wanneer moet ik mijn eenmanszaak omzetten in een B.V……’. Of ‘hoe kan ik als ondernemer mijn aansprakelijkheid zo goed mogelijk beperken’.

Als ervaren jurist weet ik hoe ik dit soort zaken voor jou als ondernemer goed kan regelen. Voor jou als ondernemer is het belangrijk om zicht te hebben in de verbanden tussen jouw contracten en algemene voorwaarden, tegen welke condities ben jij immers deze overeenkomst met andere zakenpartners aangegaan. Als jurist geef ik jou daar inzicht in en beperk ik jouw aansprakelijkheid. Zodat jij geen onnodige risico’s loopt die wellicht grote financiële gevolgen kunnen hebben voor jouw onderneming. Ook kijk ik naar of jij vergunning nodig hebt, aanspraak kan maken op subsidies en welke verzekeringen je kunt afsluiten. Ik overzie het gehele juridische dossier voor jou als ondernemer, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Maar ook kun je bij mij terecht voor vragen op het gebied van arbeidszaken, personeel en het nieuwe ontslagrecht. Het is voor een ondernemer belangrijk om te weten op welke manier het voor jou het meest gunstig is personeel aan te nemen, of met tijdelijk arbeidscontracten te werken, of afscheid van elkaar te nemen en over te gaan tot ontslag. Ik geef jou advies en inzicht in welk contract het beste bij jouw onderneming en het soort werk dat voorhanden is past.

LEGAL bedrijfscheck

Speciaal voor ondernemers die LEGAL in control willen zijn heeft DSG Legal de LEGAL bedrijfscheck. Tijdens deze check doorloop ik al jouw contracten op volledigheid, juistheid en of ze nog actueel zijn. Ook beantwoord ik jouw vragen over bedrijf, bedrijfsvoering en de groei van jouw onderneming en geef ik jou advies. Zodat jij weer met rust, inzicht en zekerheid kunt ondernemen naar the next level.

Wil jij jouw strategie of plannen voor de toekomst met mij bespreken, kijk dan even onder het kopje juridisch business coach voor leuke aanbiedingen!

Spreekt het je aan of wil je iets met mij bespreken. Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.