Over Debby ‘s-Gravendijk

DSG Legal is een kantoor dat informeel, open, transparant en makkelijk toegankelijk is.
Dat ben ik zelf ook. Daarom wordt ik ervaren als een betrokken jurist en adviseur. Vanuit empathie en daadkracht zet ik mijn kennis en kunde in om jouw belangen te behartigen. Ik ben iemand die positief is ingesteld en denk in mogelijkheden en kansen. Daarom ben ik de mening toegedaan dat het vinden van een voor beide partijen gedegen oplossing van het probleem voor gaat op het procederen.

Na jarenlang als jurist te hebben gewerkt voor de rechtbank Den Haag besloot ik mijn eigen kantoor op te richten en de belangen van mijn cliënten te behartigen. Door mijn werk als jurist bij de rechtbank beschik ik over gedegen kennis van de algemene rechtspraktijk. Voor mijn cliënten is het belangrijk dat ik weet hoe het recht werkt, dat vormt een goede basis waardoor ik op praktische wijze snel kan handelen en inspelen op jouw situatie.

Wat ik het mooiste aan mijn vak als jurist vind is dat ik personen kan helpen en bijstaan in een voor hen moeilijke situatie en daar een oplossing voor kan vinden. Dat geeft mij de voldoening in mijn werk.