Over Debby ‘s-Gravendijk

DSG Legal is een kantoor dat informeel, open, transparant en makkelijk toegankelijk is.
Dat ben ik zelf ook. Daarom wordt ik ervaren als een betrokken jurist en adviseur. Vanuit empathie en daadkracht zet ik mijn kennis en kunde in om jouw belangen te behartigen. Ik ben positief en denk in mogelijkheden en kansen.

Ik ben afgestudeerd als jurist privaatrecht aan de Universiteit van Heerlen. Voordat ik als zelfstandig jurist ben gaan werken heb ik ruime ervaring opgedaan binnen de Rechtbank Den Haag als jurist en vele zaken behandeld. Dat maakt dat ik beschik over gedegen kennis van het procesrecht op het gebied van het civiele recht, kantonzaken, insolventierecht en het strafrecht. Voor mijn cliënten is het belangrijk dat ik weet hoe het recht werkt, dat vormt een goede basis waardoor ik op praktische wijze snel kan handelen en inspelen op jouw situatie.

Vanwege mijn ruime ervaring als adviseur op het gebied van het medezeggenschapsrecht kan ik ondernemers bijstaan in geval van een organisatieverandering, personele gevolgen en medezeggenschapsrecht. Daarnaast adviseer ik over adviestrajecten en andere bedrijfsvraagstukken.

Doordat ik ook mediator ben kan je mij vragen voor conflictbemiddeling in een zaak. Vaak is het voeren van een rechtszaak namelijk niet nodig en kan het probleem worden opgelost, zodat partijen weer met elkaar verder kunnen. Dat vind ik belangrijk.

Presentaties en workshops
Naast het zijn van  jurist en adviseur geef ik ook regelmatig presentaties en workshops. Voor Ter Zake het Ondernemershuis en Small Business Events informeer ik met regelmaat (startende) ondernemers over juridische zaken en over de nieuwe privacywetgeving of de groei van jouw bedrijf. Voor de Vakbond Juvox van het Ministerie van  Veiligheid en Justitie heb ik ondernemingsraden geïnformeerd over de privacywetgeving en het adviesrecht van de Wet op de Ondernemingsraden.

 

 

 

 

foto: Jessica Groenewegen Fotografie