Business Development / Organisatie advies

  • Je wilt groeien met je bedrijf, maar je weet niet waar te beginnen en hoe?
  • Je hebt een businessplan opgesteld, maar bent vaak bezig met de dagelijkse gang van zaken.
  • Die grotere opdrachten wil je binnen halen, maar het lukt maar niet.
  • Of je wordt van directeur ineens bestuurder, hoe pak je zaken dan aan?
  • Je vindt het lastig om een volgende stap te zetten, en wilt graag een sparringpartner om hierover mee te denken.

Dan ben je bij DSG Legal aan het juiste adres.

Want de groei van een bedrijf brengt meer met zich mee dan enkel marketing en sales. Het gaat om het hebben van een juiste strategie, anders kijken naar nieuwe scenario’s en een ‘growth mindset’. Maar ook leiderschap en het bezitten van de juiste ondernemer skills zijn van belang om resultaat te behalen. En zoals het vaak in het leven geldt, de juiste ‘connecties’.

Naast het zijn van jurist en adviseur werk ik ook aan het begeleiden van bedrijven bij de groei en het zien van (nieuwe) kansen en breng naast mijn juridische kwaliteiten ook mijn jarenlange ervaring als organisatieadviseur in op het gebied van het ontwikkelen van een strategie, missie en visie en doorvoeren van een organisatieontwikkeling, indien dit nodig mocht zijn.

Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf met haalbare (kleine en realistische) acties, een effectieve procesvoering, met behoud van de kernwaarden van jouw bedrijf continue in ontwikkeling blijft en daarmee groeit naar een next level.

Bovendien beschik ik over kennis op het gebied van vermogensadvies, pensioenopbouw en de IB onderneming (Wft), zodat jij ook op financieel vlak grip krijgt op zaken en de juiste investeringen kunt doen voor je bedrijf. Vanwege mijn ervaring met leiddinggeven, de opleiding Hoger Management, het aansturen van teams en projecten én het zelf zijn van ondernemer weet ik wat er komt kijken bij het managen van een team, en dus ook een bedrijf. Kenmerkend voor mijn werkwijze als jurist en organisatieadviseur is dan ook dat ik als creatieve jurist kan denken als een ondernemer.

Waarvoor kun je mij inhuren?

  • Inspiratiesessie: tijdens deze sessie wordt samen met de ondernemer op inspirerende wijze gekeken naar nieuwe scenario’s en kansen op de markt. We brengen innovatieve ideeën in kaart, sparren daarover en zorgen dat er beweging komt.
  • Strategiesessie: samen met de ondernemer wordt een missie visie en strategie geformuleerd die past bij de waarden van jouw bedrijf.
  • Businessplan: op basis van het principe SMART Vooruit wordt een realistisch en haalbaar business plan opgesteld met meetbare doelen.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact met mij op dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Naast mijn eigen kantoor DSG Legal werk ik samen aan het analyseren van bedrijven via het concept van Build Your Business. Wij zijn professioneel betrokken en weten door middel van de inzet van verschillende expertises snel en daadkrachtig tot de kern door te dringen. Met onze unieke aanpak en de 3 waardevolle trajecten analyseren wij álle onderdelen van jouw bedrijf.

BUILD YOUR BUSINESS

Vind je het lastig om de stap naar succes alleen te maken en weet je niet waar je moet beginnen? 

Build Your Business gaat jou hierbij helpen

Build Your Business werkt met het 3 stappenplan op basis waarvan jij een succesvoller bedrijf krijgt. Met de stappen Begrip, Bestudering en Beweging zorgt Build Your Business ervoor dat jij als ondernemer jouw doelen formuleert, welke dat ook zijn, maar ook dat resultaten behaald worden.

Meer weten?
Kijk op onze website en download de Quick Scan op basis waarvan jij een waardvol advies krijgt!

Benieuwd naar onze flyer? Klik hier!


Begin nog vandaag een succesvol bedrijf.

Build your business is een samenwerking met One2Organize.